Mitä on tapahtunut Andrew W.K:lle? Artisti poisti äkkiarvaamatta kaikki sometilinsä

7.10.2021 10:21

Mistähän nyt oikein tuulee? Andrew W.K. julkaisi vasta muutama viikko sitten uuden albuminsa God Is Partying (mikäpä muukaan Andrew’n levyn nimi voisi olla), mutta nyt mies on kadonnut. Ainakin internetistä, siis.

Metalsucks huomasi Andrew’n Facebook-tilillä pikantin ilmoituksen, että artisti siirtää kaikki tämän vuoden keikkansa vuoteen 2022. Miehen luvattiin esiintyvän vielä Yhdysvalloissa Furnace Fest -tapahtumassa, mutta loput konsertit siirtyivät myöhemmäksi. Lopulta Furnace Fest -keikkakin peruuntui, kun tapahtuma ilmoitti vain päivää ennen h-hetkeä Andrew’n jäävän pois festivaalista.

Koronapandemian huomioon ottaen tämä kaikki ei vielä ole aivan ennenkuulumattoman kummallista, mutta pian havaittiin, että tuo edellä mainittu Facebook-tili oli kadonnut tyystin – samoin kuin kaikki muutkin artistin sosiaalisen median tilit. Se on jo harvinaisen kummallista käytöstä kaverilta, jonka pitäisi promotoida uutta albumiaan.

Siis onko syytä huolestua? Vai onko tämä kaikki jonkinlainen tempaus, jolla Andrew herättää huomiota? Vai ovatko Andrew’n ja levy-yhtiön välit viilenneet? Toivottavasti kysymyksessä ei ainakaan ole mitään terveyshuolia tai sellaista. Uuteen levyyn voi joka tapauksessa ottaa tuntumaa esimerkiksi Everybody Sins -musiikkivideon avustuksella.

Lisää luettavaa