Mitä täällä oikein tapahtuu? Lordi aikoo julkaista seitsemän albumia tämän vuoden aikana

7.4.2021 08:37

Nytpä osui näkökenttään uutinen, joka pisti räpyttelemään silmiä hetkeksi aikaa. Blabbermouth uutisoi, että Suomen oma Lordi aikoo tempaista tänä vuonna oikein kunnolla ja julkaista seitsemän (7) levyä ennen vuodenvaihdetta. No mikä jottei.

Tieto julkaistiin jo pari päivää sitten Lordi Facebook-kanavalla, missä yhtye oli aikaisemmin kiusoitellut yleisöä neljän uuden levyn julkaisemisella. ”Aprillia! Tietenkään Lordi ei julkaise neljää levyä yhtaikaa tänä vuonna. Sehän olisi hulluutta. Mutta hulluus ei riitä Lordille. Tosiasiassa Lordi julkaisee seitsemän uutta studiolevyä myöhemmin tänä vuonna. Eikä tämä ole vitsi”, bändi kirjoittaa.

Mr. Lordi itse kommentoi Blabbermouthin mukaan tilannetta niin, että suuruudenhullu suunnitelma kehkeytyi koronakaranteenin seurauksena.

”Kun Killectour-kiertueemme loppui kesken kaiken maaliskuussa 2020, ymmärsin, että meidän täytyy käyttää tämä ylimääräinen aika jotenkin. Oli aika alkaa suunnitella uutta levyä, vaikka viimeisin albumimme Killection oli julkaistu vain pari kuukautta aiemmin”, Mr. Lordi sanoo.

Pelkkä uuden levyn tekeminen tuntui kuitenkin tylsältä, joten asioita vietiin hurjempaan suuntaan. Kun Killection on fiktiivisen bändin ”best of” -kokoelma, Lordi päätti äänittää saman tien saman yhtyeen muun tuotannon, eli seitsemän studiolevyä.

”Alkuperäinen ideani oli julkaista kymmenen levyä, mutta levy-yhtiön mielestä se oli jo hullu ajatus. Seitsemän oli sellainen luku, minkä he jotenkin pystyivät hahmottamaan järkeväksi”, laulaja kertoo.

Levyt tulevat ilmeisesti kuultavaksi ensi halloweenin aikaan, luonnollisesti. Melkoista menoa!

Lisää luettavaa