Mitä tapahtuu AC/DC:n suunnalla? Rockmammutin vihjailu herättää kysymyksiä ja toiveita

6.2.2024 14:52

Mikäli AC/DC:n tuoretta sosiaalisen median päivitystä on uskominen, yhtye tiedottaa lähiaikoina merkittäviä uutisia. Mitä nämä ovat, se jää nähtäväksi, mutta todennäköisin skenaario lienee, että Australian rockjättiläinen lähtee pitkästä aikaa kiertueelle. Sehän sopisi kyllä!

AC/DC:n somekanaviin ilmaantui pieni videopätkä, jossa yhtyeen logoon sytytetään valot ja taustalla soi vuoden 1990 kappale Are You Ready. Johonkin tässä pitäisi siis olla valmiina, ja kun ottaa huomioon kaikki huhut, mitä bändin kiertueesta on levinnyt – eräs saksalainen poliitikko esimerkiksi lipsautti julki tiedon, että yhtye konsertoi Münchenissä ensi kesäkuussa –, niin oletettavaa on, että lähiaikoina saadaan tietoon runsaasti lisää keikkapäiviä.

Tuhannen taalan kysymys kuuluukin: tuleeko bändi Suomeen asti? Kysyntää varmasti olisi vaikka millä mitalla, ja edellisestä keikasta on kulunut jo yhdeksän vuotta. Vuonna 2015 AC/DC nähtiin Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa, ja sen jälkeen on ollut hiljaista. Orkesteri on vieraillut täällä kohtuullisen uskollisesti, mutta Suomi on joutunut Venäjän tilanteen vuoksi vähän pussinpohjan asemaan maailmantähtien kiertuesuunnitelmissa. Toivotaan parasta! Katso bändin päivitys alempaa:

Lisää luettavaa