Miten hyvin Mick Marsin tuuraajalta taittuvat Mötley Crüen hitit? John 5 esittelee taitojaan ja paijaa kissaa soiton ohessa

10.1.2023 15:30

Hard rock -yleisö mutisi paheksuvasti, kun tuli julki tieto siitä, ettei Mick Mars ole mukana Mötley Crüen tulevilla keikoilla. Yhtyeen pitkäaikainen kitaristi jättäytyi sivuun melko vaatimattomin fanfaarein, mutta kun miehen terveysongelmista on tiedetty jo pitkän aikaa, ei kukaan lopulta ollut valtavan yllättynyt. Uudeksi kiertuekitaristiksi kiinnitettiin monessa bändissä (David Lee Roth, Marilyn Manson, Rob Zombie) marinoitu John 5, ja tämän kaverin taidot tunnetaan sen verran hyvin, että luotto Mötleyn keikkakuntoon nousi kohisten.

John 5 on pyrkinyt vakuuttamaan paatuneet skeptikotkin julkaisemalla Instagramissa soittovideoita, joilla mies käy läpi Mötiköiden hittejä. Viimeisimmällä videolla on vuorossa Home Sweet Home, tarkasta se alapuolelta. Kitaristi ennättää soiton lomassa vielä silittämään kuvaan tunkevia kissojaankin, mikä on huomattavan sympaattista. John 5:llä varustettu Mötley Crüe saapuu Suomeen 9. kesäkuuta, kun yhtye konsertoi Hyvinkään Rockfestissä.

Lisää luettavaa