Miten käy Blind Channelin suunniteltujen Suomen-keikkojen? Osa niistä järjestyy, osa peruuntuu

Rauno Liivand

Blind Channel joutui vaikeuksiin, kun keikkajärjestäjä RH Entertainment ilmoitti hiljattain hakeutuvansa konkurssiin. Yhtyeen Suomen-kiertueen oli määrä tapahtua RH:n avustuksella, ja konkurssin myötä keikkojen kohtalo näytti epäselvältä. Nyt orkesteri tiedottaa, että toimenpiteisiin on ryhdytty ja suuri osa tapahtumista pystytään järjestämään. Hyvä!

Keikat Helsingin Jäähalissa 29.12. ja Tampereen Pakkahuoneella 30.12. toteutuvat suunnitellusti. Samoin 27.12. käynnistyvä Blind Channel -risteily on edelleen olemassa. Sen sijaan konsertit Kuopion The Circuksessa 26.12. ja Oulun Tullisalissa 31.12. joudutaan perumaan. Yhtye ja taustajoukot pahoittelevat tilannetta. RH Entertainmentin konkurssipesä on ohjeistanut velkojia olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

”Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta. Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan yhdessä luotettavana ja vakavaraisena tunnetun Warner Music Liven kanssa. Oulun ja Kuopion lipunostajien osalta olemme pahoillamme tilanteesta”, yhtye kirjoittaa tiedotteessa.