Miten vihdoin ja viimein studioon saakka päässeen Toolin odotetun albumin äänitykset edistyvät? Kurkataanpa

Yhtye on julkaissut somessa tilannepäivityksiä pitkään odotetun levynsä työstöstä.
2.4.2018 10:22

Reilu kuukausi sitten julkaistiin Tool-yhtyeen somekanavissa fanien pitkään ja hartaasti odottama uutinen: yhtye on siirtynyt äänittämään seuraavaa pitkäsoittoaan studioon tuottaja Joe Barresin kanssa. Nelikko onkin tämän jälkeen pitänyt fanit kiitettävästi kartalla ja julkaissut somessa tilannepäivityksiä ja todisteita siitä, että studiossa todellakin ollaan ja uutta musiikkia tallentuu kovalevyllä vinhaa vauhtia.

Bändillä on ollut myös aikaa hassutella ja sunnuntaina julkaistiinkin perinteinen aprillipila, joka osoittaa yhtyeen hyvin tiedostavan, miten kauan uuden levyn tekemisessä on kestänyt. Bändi nimittäin julkaisi eilen ”uutisen”,  jonka mukaan Maynard James Keenan luovuttaa laulajan ja nokkamiehen paikan Sammy Hagarille.

”Näyttää siltä, että olemme jääneet jonkinlaisen näkymättömän nopeusrajoituksen vangiksi. Uskon, että Sammy auttaa meitä rikkomaan rajoja ja saa bändin toimimaan taas täysillä sylintereillä. Sammy on ainoa laulaja jonka tiedän, joka pystyi viemään jo ennestään suositun Van Halenin yhä korkeampiin sfääreihin. Toivottavasti tämä auttaa myös meitä pistämään hommiin vauhtia”, Keenan kommentoi 32.3. päivätyssä ”tiedotteessa”.

Lisää luettavaa