”Monet kutsuvat sitä katastrofiksi. Minä en” – ex-Motörhead-rumpali kertoi ajatuksiaan Lemmy Kilmisterin kuolemasta

"Mieluummin juhlin hänen elämäänsä kuin suren hänen kuolemaansa", Mikkey Dee toteaa enstistä toveriaan muistellessaan.

https://www.youtube.com/watch?v=f9yIr8F6s10

Legendaarisen Lemmy Kilmisterin pitkäaikainen yhtyetoveri ja ystävä Mikkey Dee kertoi The Blairing Out With Eric Blair Show -ohjelmalle ajatuksiaan Motörhead-ikonin kuolemasta Ronnie James Dion Stand Up And Shout -syöpärahaston tilaisuudessa.

”Monet kutsuvat sitä katastrofiksi. Minä en”, mies aloittaa Lemmyn kuoleman ruotimisen. ”Minä tunnen Lemmyn, tunsin hänet todella hyvin – ja tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta mieluummin juhlin hänen elämäänsä kuin suren hänen kuolemaansa. Lemmy oli hyvin tyytyväinen elämäänsä ja hän eli aina seitsemänkymppiseksi asti. Hän oli varsinainen onnenpekka. Tietenkin haluaisin hänen olevan yhä täällä, mutta hän eli mahtavan elämän.

Se on katastrofi, kun nuoret ihmiset menehtyvät onnettomuuksissa ja vastaavissa. Lemmy eli 70 vuotta omalla tavallaan ja mieluummin hymyilen muistellessani sitä. Kävin juuri eilen vierailemassa Lemmyn ja Ronnien haudoilla hyvän ystäväni Jimmy Bainin kanssa. Juhlistan heidän elämiään. Rock ’n’ roll oli näiden kaverien koko elämä ja he olivat onnellisia. Ronnie menehtyi hieman turhan aikaisin ja se oli vähän kuin, että: ’mitä tapahtui?’, mutta Lemmy oli valmistautuneempi. Haluaisin hänen olevan vielä täällä ja elävän vielä 20 vuotta tästä eteenpäinkin, kuten me kaikki, mutta hänellä oli mahtava elämä. Hän sanoi minulle 50 vuotta täytettyään: ’Jos kuolen huomenna, Mik, elin täydellisen elämän.'”

Lemmy Kilmister menehtyi  28.12.2015.