Mötley Crüen Nikki Sixx tekee yllättävän aluevaltauksen: työstää lastenkirjaa

Nikki Sixx ja Courtney Bingham.
AFF-USA / Shutterstock / AOP

Mötley Crüen tarinan värikkäin sanankääntein kertaava Törkytehdas-kirja on melkoinen paketti seksiä, huumeita, väkivaltaa, rasvaa, visvaa ja kaikenlaisia eritteitä, mitä nyt ihmisestä irtoaakaan. Kirja julkaistiin vuonna 2001, ja voi vain kuvitella, millainen poru siitä nousisi, mikäli kirja tulisi ensi kertaa julki nyt #metoo-liikehdinnän värittämällä 2020-luvulla. Tätä taustaa vasten on metka uutinen, että seuraavaksi Nikki Sixx työstää jotain aivan erilaista: kirjaa lapsille.

Sixx kertoo suunnitelmistaan The Aquarian -sivuston haastattelussa. Sixx ei tee kirjaa yksin vaan vaimonsa Courtney Binghamin kanssa. Kirja käsittelee pikkutytön mielikuvitusmatkan avulla kulttuurien välisiä eroja. Teoksesta uutisoi myös Blabbermouth.

”Minä ja vaimoni kirjoitamme kirjaa pikkutytöstä, joka matkustaa mielikuvituksensa voimin kaikenlaisiin eri maihin. Hän menee Afrikkaan ja tapaa afrikkalaisen pojan tai tytön, joka kertoo hänelle asioita Afrikasta, ja sitten hän menee englantiin, sitten Wyomingiin oppiakseen hevosista, sittten Japaniin ja kuulee sikäläisestä ruoasta ja kulttuurista ja kielestä”, Sixx kertoo kirjastaan.

Saksalaisessa radiohaastattelussa Sixx puolestaan kertoo halunneensa häivyttää eri kulttuurien välisiä jakolinjoja, jotka Yhdysvaltain edellisen hallinnon aikaan vahvistuivat pelottavaa tahtia.

”Minua häiritsi tosissaan, miten silloin jakaannuttiin eri leireihin”, Sixx sanoo. Eipä tämä ilmiö ole valitettavasti vielä mihinkään mennyt. Sixxin pariskunnan kirja julkaistaan vuoden 2022 aikana.