Motörhead-kitaristi toivoo saavansa soololevyn ulos kesään mennessä – Phil Campbell koonnut kovan vieraslistan teokselleen

Phil ja pojat.

Kirjaprojektin Campbell on puolestaan laittanut toistaiseksi jäihin.

Lemmyn kuoltua tuli myös Motörheadin tarinalle piste. Onneksi rumpali Mikkey Dee ja kitaristi Phil Campbell ovat kuitenkin jatkaneet aktiivisesti musiikin parissa. Dee komppaa tätä nykyä Scorpionsia, Campbell puolestaan operoi poikiensa kanssa perustamassaan Bastard Sons -yhtyeen parissa.

Tämän lisäksi Campbell on työstänyt omaa soololevyään jo useamman vuoden ajan. Tuoreessa TV Warin haastattelussa kitaristi sanoo levyn olevan jo niin hyvällä mallilla, että se toivon mukaan saadaan julkaistua kesään mennessä. Mielenkiintoa nostaa entisestään levyn mittava ja erittäin nimekäs vieraslista, johon lukeutuvat muun muassa Rob Halford (Judas Priest), Dee Snider (Twisted Sister) ja Joe Satriani.

Sen sijaan kirjaprojektin Campbell on joutunut ajan puutteen vuoksi pistämään toistaiseksi jäihin.

”Saatan joku päivä tehdä sen loppuun. Minulla on kaksi ruotsalaista kaveria, jotka auttavat kirjoittamaan sitä. Minulla oli liian paljon hommia viime vuonna: minulla oli vesiongelmia taloni kanssa ja teimme Bastard Sonsin levyä ja isoja keikkoja. Totesin, että tämä projekti saa nyt odottaa”, Campbell kertoo.