”Mountain oli yksi ensimmäisistä bändeistä, joita Sabbath lämppäsi” – Muusikot surevat edesmennyttä Mountain-nokkamiestä

Boitano Photography / Alamy / AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, heavy metalin pioneereihin lukeutuvan Mountain-yhtyeen laulaja-kitaristi Leslie West menehtyi 75-vuotiaana 23. joulukuuta.

Taiteilijan poistuminen taivaallisen orkesterin riveihin on herättänyt miehen kollegoissa suurta surua.

Muiden muassa Guns N’ Roses -kitaristi Slash, Black Sabbathin Tony Iommi ja Geezer Butler, Pantera-basisti Rex Brown, Tom Morello, Glenn Hughes, Paul Stanley ja ex-Kiss-kitaristi Ace Frehley sekä Whitesnake-pomo David Coverdale ovat ilmaisseet surunvalittelunsa sosiaalisessa mediassa.

”Todella surullista kuulla Leslie Westin menehtymisestä. Hän oli mahtava kitaristi ja hänen bändinsä Mountain oli yksi ensimmäisistä bändeistä, joita Sabbath lämppäsi yhdellä varhaisaikojen Amerikan-kiertueella”, Iommi kirjoittaa. ”Loimme hienon suhteen tuolla rundilla – he oli todella hyvä bändi ja Leslien soitto ja soundi olivat aivan loistavia, ja kaiken lisäksi hän oli vielä hyvä laulaja! Kun he tulivat Isoon-Britanniaan, hän toi mukanaan lahjana samanlaisen Gibsonin kuin mitä hän käytti lavalla… Hän oli todella mukava kaveri ja häntä tullaan kaipaamaan suuresti. Lepää rauhassa.”

Lisää päivityksiä löydät alta.

“I lost a dear friend yesterday, he was Leslie West the lead guitarist from “Mountain”…Probably best known for their…

Julkaissut Ace Frehley Torstaina 24. joulukuuta 2020

So sad to hear the news of Leslie West’s passing. He was a great guitar player and his band Mountain were one of the…

Julkaissut Tony Iommi Torstaina 24. joulukuuta 2020