Mr. Big lähtee vielä yhdelle kiertueelle, julkisti ensimmäiset keikat – Paljasti samalla uuden rumpalinsa

7.3.2023 13:35

Vuonna 1988 perustettu amerikkalainen rockyhtye Mr. Big laitettiin telakalle vuonna 2018 yhtyeen perustajajäsenen, Parkinsonin tautia sairastaneen rumpali Pat Torpeyn menehdyttyä. Laulaja Eric Martin paljasti viime vuoden lopulla yhtyeen aikovan jättää faneilleen kunnolla hyvästit vielä yhden pitkän kiertueen merkeissä.

Nyt yhtye on julkistanut The Big Finish -maailmankiertueensa ensimmäiset keikat. Jäähyväisrundi, jolla yhtye muun muassa soittaa vuoden 1991 Lean Into It -läpimurtoalbuminsa kokonaisuudessaan, alkaa heinäkuussa Aasian-osuudella Japanista jatkuen siitä Koreaan, Kiinaan, Singaporeen, Thaimaahan, Filippiineille ja Jakartaan. Etelä-Amerikkaan, Eurooppaan, Iso-Britanniaan ja Pohjois-Amerikkaan yhtye suuntaa ensi vuoden puolella.

Samalla yhtye on paljastanut, kuka istuu Torpeyn tilalle rumpujakkaralle: Spock’s Beard- ja Big Big Train -yhtyeistä tuttu Nick D’Virgilio.

”Nick on loistava rumpali ja hänellä on myös hieno ääni. Hänen alansa on samanlainen kuin Patilla oli, joten hän pystyy hoitamaan Patin osuudet samalla tyylikkyydellä. Mikä on helpotus, koska harmoniat ovat aina olleet isossa roolissa. Kun aloitimme, me todella nojasimme toisiimme ja tiesimme, että jokainen pystyy tekemään juuri sitä, mitä tarvitaan oikealla tarkkuudella. On todella vaikeaa löytää rumpalia, joka laulaa tuolla äänialalla, mutta Nickillä on ääni, jota tarvitsemme lavalla”, kommentoi basisti Billy Sheehan.

Lisää luettavaa