Muistatko Gremlins-elokuvista tutun mogwain hoito-ohjeet? Samat säännöt koskevat myös elokuvan soundtrackin vinyyliuusintajulkaisua

17.11.2016 14:04

David Bowien Blackstarvinyylijulkaisu ei ole ainoa, johon on piilotettu asioita, jotka paljastuvat mitä erikoisimmilla tavoilla.

Joe Danten luomat riiviöhahmot olivat pääosissa Gremlins-elokuvassa (1984) sekä sen jatko-osassa Gremlins II: The New Batch (1990). Elokuva tutustutti katsojat söpöihin mogwai-olentoihin, jotka ovat mainioita lemmikkejä, kunhan niiden omistaja muistaa kolme tärkeää sääntöä: 1. mogwaita ei saa altistaa kirkkaalle valolle, 2. mogwaita ei saa kastella ja 3. mogwaita ei missään nimessä saa ruokkia keskiyön jälkeen. Kauheita asioita nimittäin tapahtuu, mikäli näitä sääntöjä rikkoo.

Samat säännöt koskevat myös ensimmäisen elokuvan soundtrackin vinyyliuudelleenjulkaisua. Elokuvamusiikkiin erikoistunut Mondo julkaisee Jerry Goldsmithin sävellykset tuplavinyylinä, jonka kansitaiteesta paljastuu mielenkiintoisia asioita, kun sen altistaa auringonvalolle tai sen kastelee. Vinyyliboksin kanteen muun muassa ilmestyy piilotettuja viestejä UV-valossa ja levyjen suojapusseihin on piilotettuja kuvia, jotka tulevat esiin pusseja kostuttaessa.

Herää vain kysymys, mitä tapahtuu, jos levyjä syöttää keskiyön jälkeen?

Gremlins-soundtrackin vinyyli ilmestyy 30. marraskuuta. Asiasta uutisoi Pitchfork, joka myös näyttää, mitä kaikkea pakettiin oikein on piilotettu. Alla esimerkkinä kannen piiloviestit.

Normaali kansi Kansi UV-valossa

Lisää luettavaa