Muistatko tämän pätkän Nothing Else Matters -videosta? James Hetfield pyysi temppua anteeksi puhelimitse

20.3.2023 10:10

Olipa kerran aika, kun Metallica edusti sitä metallimusiikin osastoa, joka katseli ynseästi valtavirtaa kohti ja pilkkasi kaikenlaisia popimman laidan rokkibändejä. James Hetfield soitti esimerkiksi välillä kitaraa, jossa luki teksti ”Kill Bon Jovi”, ja A Year and a Half In The Life of Metallica -videolla (1992) Hetfield ja Lars Ulrich heittivät tikkaa Winger-yhtyeen laulajan Kip Wingerin julisteeseen. No, nuorista hurjapäistä kasvoi ilmeisesti vähän vähemmän hurjia keski-ikäisiä miehiä, sillä Winger-solistin mukaan James Hetfield soitti hänelle myöhemmin pahoitellakseen tempausta.

Asia tuli esille Appetite for Distortion -podcastin haastattelussa. Mr. Winger mainitsee tulevansa Hetfieldin kanssa nykyään toimeen oikein hyvin, eikä hän ottanut Metallican urputuksesta nokkiinsa edes silloin ysärillä.

”Howard Sternin ohjelmassa voi nähdä pätkän, missä Lars selittää heittäneensä tikkoja Kip Wingeriä päin ja ettei siinä ollut mitään henkilökohtaista. Hän ei kuitenkaan ole koskaan pyytänyt sitä anteeksi, mutta James Hetfield soitti minulla joskus puolitoista vuotta sitten ja pahoitteli tapausta”, Winger sanoo.

”James hoiti asian tosi tyylikkäästi. Hän on sellainen tyyppi, jonka kanssa minun on helppo ystävystyä. Ja hän oli vilpitön: ei hän soittanut minulle vain kuittailumielessä. Olemme itse asiassa vaihtaneet aina välillä viestejä. En usko, että Lars voisi koskaan soittaa minulle pahoitellakseen.”

Tässä vielä Nothing Else Mattersin video, joka on koostettu sen mainitun A Year and a Half In The Life of Metallica -studioepookin aineistosta. Winger-pätkä näkyy kohdassa 2:55. Pojat on poikia ja niin edelleen!

Lisää luettavaa