Murhasuunnitelmista tuomittu metallilaulaja Tim Lambesis kärsii ehkä kiusallisimmasta vaivasta, mitä vankilassa voi kuvitella

Tim Lambesis

Kohtalo osaa olla välillä julma. Tai vankilan terveydenhuoltoväki, miten asian nyt sitten näkeekään. Tämän sai tuta nahoissaan As I Lay Dying -yhtyeessä aiemmin vaikuttanut, nyttemmin vankilassa istuva Tim Lambesis.

Lambesis sai kuuden vuoden vankeustuomion vuonna 2014, kun hän oli suunnitellut ex-vaimonsa surmauttamista palkkamurhaajan avulla. Nyt hän vaatii 35,5 miljoonan dollarin korvauksia vankilassa kokemistaan kärsimyksistä.

Loudwire nimittäin kertoo, että anabolisia streoideja aiemmin käyttänyt Lambesis ei saanut vankilassa tarvitsemaansa lääkettä, jolla voidaan vähentää streoidien käytön lopettamisen aiheuttamia sivuvaikutuksia. Tämän vuoksi Lambesis kertoo kärsivänsä gynekomastiasta eli rintojen suurenemisesta – eikä vankilassa ole varmaan kovin leppoisaa olla, jos miespuoliselle vangille kasvaa naismaiset rinnat.

Lambesisille oli ennen vankeustuomiota määrätty anastrozole-lääkettä, mitä ei kuitenkaan löytynyt vankilan varastoista. Lambesis oli omien sanojensa mukaan pyytänyt terveydenhoitajaa hankkimaan lääkettä, mutta syystä tai toisesta tilausta ei syötetty asianmukaisesti tietokantaan ja Lambesis jäi ilman apua. Lääkkeen käytön keskeytyminen aiheutti kanteen mukaan laulajalle kauhun hetkiä ja johti gynekomastian kehittymiseen.

Vankilan henkilökunta on kiistänyt väitteet. Asiaa puidaan oikeusistuimissa yleisölle julkistamattomana ajankohtana.

Eli miten huonosti sinulla meneekään, muista, että aina jollakulla menee vielä huonommin. Näillä eväillä viikonloppua kohti!