Muun muassa Metallican, Mötley Crüen, Lordin ja Rasmuksen levyiltä tuttu Michael Wagener jättää musiikkialan

26.4.2021 08:39

Nyt on yksi huomionarvoinen tarina musiikkialalla päättynyt: saksalainen tuottaja ja ääniteknikko Michael Wagener jää eläkkeelle. Wagener ilmoitti asiasta eilen Facebook-sivullaan. Hän on 72-vuotias.

”Olen toiminut musiikkialalla yli 50 vuotta, ja nyt on aika alkaa pitää väliin jääneitä lomia. Olen myynyt studioni, ja yhtiöni Double Trouble Productions on lopettanut toimintansa”, Wagener kirjoittaa ja jatkaa:

”Nämä ovat olleet uskomattomia vuosia ja olen saanut tutustua upeisiin ihmisiin. Olen kiitollinen, että olen saanut työskennellä niin loistavien muusikoiden kanssa ja olla tekemässä hienoa musiikkia. Nyt on aika nähdä maailmaa.”

Acceptin alkuperäisenä kitaristina aloittanut Wagener muun muassa miksasi Metallican Master of Puppets -klassikkolevyn. Suomalaisista bändeistä hänen kanssaan ovat työskennelleet Lordi (Babez for Breakfast, To Beast or Not to Beast) ja The Rasmus (Black Roses). Wagenerin kädenjälkeä voi kuulla myös sellaisilla albumeilla kuin Extremen Pornograffiti, Megadethin So Far So Good So What, Skid Row’n Slave to the Grind, Mötley Crüen Too Fast for Love ja Ozzy Osbournen No More Tears.

Lisää luettavaa