Muutoksia Dark Tranquillityssa: perustajajäsen Niklas Sundin jättää yhtyeen

23.3.2020 09:19

Näin saa jälleen yksi tarina pisteen. Kitaristi Niklas Sundin, joka oli vuonna 1989 perustamassa Dark Tranquillitya ja samalla kehittämässä koko Göteborgin melodeath-skeneä, jättää ruotsalaisbändin. Sundin on ollut sivussa orkesterin kiertuekokoonpanosta jo vuodesta 2016 alkaen, ja nyt mies astuu sivuun kokonaan.

”Kuten monet teistä tietävät, olen pitänyt taukoa Dark Tranquillitysta keskittyääkseni perhe-elämään. Nyt, kun Atoma-levyn kiertuesykli on loppunut ja uuden albumin äänitykset ovat alkamassa, on sopiva hetki erota virallisesti yhtyeestä”, Sundin kirjoittaa Facebookissa.

Sundin kertoo olevansa kiitollinen kaikesta, mitä bändin menestys on poikinut sekä erityisesti siitä, miten orkesterin musiikki on vaikuttanut ihmisiin ympäri maailmaa. Hän lisää kuitenkin pitäneensä aina enemmän musiikin tekemisestä kuin esiintymisestä.

”Bändi ja fanit ansaitsevat jäsenet, jotka haluavat olla tien päällä niin paljon kuin mahdollista. Tästä syystä astun syrjään ja suuntaan luomiskykyni muille alueille. Suunnittelen jatkossakin DT:n visuaalista puolta ja työstän paraikaa tulevan levyn kansitaidetta.”

Lue alkuperäinen tiedote alapuolelta:

Lisää luettavaa