Myös Jimmy Page näyttää menettäneen toivonsa Led Zeppelin -reunionin suhteen: ”Luulen, että sen aika on mennyt”

Jimmy Page.

Nyt alkaa näyttää siltä, että vuosikaudet odotettu ja spekuloitu Led Zeppelin -kiertue jää tässä elämässä näkemättä. Toistaiseksi kuvio on ollut, että Jimmy Page ja John Paul Jones olisivat valmiita lähtemään Robert Plantin ja John Bonhamin pojan Jasonin kanssa tien päälle, mutta Plant on harannut vastaan. Nyt julkaistussa Planet Rockin haastattelussa kuitenkin myös Page sanoo, ettei enää usko paluun toteutuvan.

”Epäilen sitä hyvin paljon”, Page sanoo haastattelussa.

”Joskus täytyy vain kohdata faktat. On kulunut jo yli kymmenen vuotta 02-keikasta, kun kykenimme tekemään yhden kunnon konsertin. Se onkin ainut asia, mitä olemme tehneet yhdessä pitkään aikaan, joten epäilen, ettemme tee enää mitään muuta. Luulen todella, että sen aika on mennyt.”

Sen sijaan kaikenlaisia Led Zeppelin -uusintapainoksia on luvassa entiseen malliin. Page lupailee jutussa uutta livelevyä, ja kun kitaristi on tähänkin asti nikkaroinut tasaiseen tahtiin uusia remasterointeja vanhoista hiteistä, sitä osastoa lienee luvassa tulevaisuudessakin. Eli Zeppelinin ystäville riittää kaikenlaista uutta odotettavaa ainakin niin kauan kuin 74-vuotiaassa Pagessa henki pihisee.