Jälleen kerran Robert Plant sai vastata kysymyksiin Led Zeppelin -reunionista – mikä on, kun ei kiinnosta, vai voisiko kiinnostaa sittenkin?

Uuden Carry Fire -sooloalbumin viime vuonna julkaissut Robert Plant vieraili kentuckylaisen 91,9 WFPK -radioaseman haastattelussa, ja kuinka ollakaan, puhe kääntyi ennen pitkää Led Zeppeliniin. Plant kun on tunnetusti se viimeinen jarru, joka ei tahdo ryhtyä mihinkään reunion-kiertueisiin tai edes yksittäisiin juhlakeikkoihin, uuden Zeppelin-musiikin tekemisestä puhumattakaan. Jimmy Page, John Paul Jones ja promoottorit olisivat valmiita hommiin, mutta Plant keskittyy sinnikkäästi soolouraansa.

Blabbermouthin uutisoimassa haastattelussa Plantin viesti on vanha tuttu: Zeppelin-keikkoja ei kannata odotella henkeä pidätellen.

Kun haastattelija huomautti, että Zeppelin on edelleen tärkeä bändin faneille, Plant näpäytti, että niin se on hänellekin.

”Tuskin kenellekään yhtä tärkeä kuin minulle. Mutta en halua tehdä bändille karhunpalvelusta”, Plant sanoi antaen ymmärtää, että yhtyeen esille tuominen vanhalla iällä ei tekisi sille oikeutta.

Plantilta kysyttiin myös, voisiko tämä äänittää uutta musiikkia Jimmy Pagen kanssa, eikä sellaistakaan ihmettä ole näköpiirissä.

”Enpä tiedä. En oikeastaan salli itseni edes ajatella sitä”, Plant sanoi.

Kun tähän päälle muistaa Plantin viimevuotisen kommentit siitä, ettei menneisyyteen koskaan voi palata, alkaa näyttää siltä, että ihmiskunta joutuu tulemaan toimeen ilman uusia Led Zeppelin -keikkoja. Jos näin on, vuoden 2007 keikka Lontoon O2-areenalla jäi yhtyeen viimeiseksi.