Nähdäänkö Kissin viimeisellä keikalla fanien hartaasti toivoma ex-jäsenten paluu? – Managerin mukaan kyllä, mutta matkassa on vielä mutkia

"Tärkeintä on löytää tasapaino eri osapuolten välillä ja varmistaa, että kaikilla on hauskaa", toteaa Doc McGhee.
7.11.2019 09:38

Kiss ilmoitti yhdeksännen Kiss Cruise -risteilynsä aikana soittavansa kaksi ja puoli vuotta kestäneen jäähyväiskiertueensa ja samalla uransa viimeisen konsertin New York Cityssä 17. heinäkuuta 2021. Bändin manageri Doc McGhee osallistui edellä mainitun risteilyn aikana myös kyselytilaisuuteen, jossa yleisö sai esittää miekkoselle erilaisia kysymyksiä, ja tältä tiedusteltiin, nähdäänkö alkuperäisjäsenet Ace Frehley ja Peter Criss lavalla tällä viimeisellä keikalla. McGheen mukaan osapuolten kanssa on keskusteltu asiasta.

”Haluamme ottaa mukaan kaikki, jotka ovat koskaan Kississä soittaneet 45 vuoden aikana. He kaikki – Vinnie Vincent ja kaikki muut – ovat osa sitä juhlaa”, McGhee toteaa, mutta lisää, että matkassa on vielä mutkia.

”Kaikki aina sanovat, että Ace ja Peter pitäisi ottaa mukaan. Mutta miten se käytännössä tapahtuu, kun sinulla on kaksi Kissamiestä ja kaksi Avaruusmiestä (McGhee viittaa Acen ja Peterin lavapersooniin ja maskeihin, joita nykyään kantavat Eric Singer ja Tommy Thayer)? Jos sanot, että okei, te voitte soittaa ilman naamioita ja te naamioiden kanssa, niin sitten [Ace ja Peter] sanovat, että niin, mutta ne ovat meidän naamiomme”, McGhee selittää.

”Tämä on hankala juttu, mutta haluamme selvittää nämä ongelmat, koska he ovat tärkeä osa Kissin perintöä ja Gene [Simmons], Paul [Stanley] ja kaikki tässä huoneessa tietävät, että he ovat perustajajäseniä. Se on siis tärkeä juttu teille ja myös meille. Tärkeintä on löytää tasapaino eri osapuolten välillä ja varmistaa, että kaikilla on hauskaa.”

Ennen viimeistä keikkaansa Kiss saapuu toistaiseksi vahvistamattomien tietojen mukaan myös vielä kerran Suomeen. Kiss Cruisella nimittäin paljastettiin ensi kesän Euroopan-kiertueen päivämäärät ja kaupungit ja listalla komeili myös Helsinki.

Lisää luettavaa