Naiset pettivät meidät, sanoo Madonna – popin supertähti kihisee edelleen kiukusta Trumpin vaalivoiton vuoksi

7.12.2016 12:12

Madonna latelee suoraa puhetta Billboardin haastattelussa. Madden asialistalla on feminismin, naisvihan, Yhdysvaltain presidentinvaalien ja ikääntymisen kaltaisia painavia asioita, eikä tähti epäröi puhua suutaan puhtaaksi.

Erityisesti Donald Trumpin voitto presidentinvaaleissa saa Madonnan verenpaineen korkealle. Yhtä asiaa hän ei voi käsittää: miksi jopa 53 prosenttia amerikkalaisista naisista äänesti Hillary Clintonin sijaan Trumpia.

”Tuntuu, että naiset pettivät meidät. Trumpia äänestäneiden naisten prosenttiluku on järjettömän korkea”, Madonna sanoo haastattelussa.

”Naisilla ei ole tapana kannattaa toisia naisia. Se on todella surullista. Miehet suojelevat toisiaan, ja naiset suojelevat miehiään ja lapsiaan.”

Madonna kertoo, että hänen sydämensä särkyi, kun Trumpin vaalivoitto vahvistui. Hän yltyy jopa sanomaan, että vaalitulos tuntui jonkin kuolemalta.

”Minusta tuntuu yhä samalta joka aamu. Herään ja ajattelen, että ai niin, Donald Trump on presidentti. Se ei ollutkaan pelkkä painajainen.”

We’re fucked”, Madonna summaa ajatuksensa aiheesta.

Madonna kertoo haastattelussa tavanneensa Trumpin vuosia sitten tämän kartanossa Floridassa. Trump ei karminut häntä niinkään ihmisenä, mutta presidentiksi ei hänen kaltaistaan miestä olisi Madonnan mielestä pitänyt päästää.

”Hän oli hyvin ystävällinen tyyppi. Karismaattinen sellaiseen machoon alfauros-tyyliin. Hänen poliittinen epäkorrektiutensa oli minusta viihdyttävää”, Madonna muistelee.

”Sellaisia ihmisiä riittää maailmassa, ja se on minusta ihan ok. Heidän ei kuitenkaan pitäisi johtaa maata. En kykene sijoittamaan häntä samaan lauseeseen, samaan huoneeseen tai samaan työnkuvaan Barack Obaman kanssa.”

Lisää luettavaa