Naisopettaja uhkasi vahingoittaa muita ja tappaa itsensä metalliyhtyeen keikalla – Konsertti peruttiin turvallisuussyistä

Life of Agony ei halunnut ottaa riskiä vaan perui keikkansa.
22.5.2018 11:46

Amerikkalainen vaihtoehtometalliyhtye Life of Agony perui viime lauantaiksi (19.5.) suunnitellun keikkansa Las Vegasin Beauty Barissa turvallisuussyistä sen jälkeen, kun terrori-iskun suunnittelusta keskiviikkona 16. toukokuuta pidätetty Leslie McGourty päästettiin vapaaksi takuita vastaan.

Las Vegas Now’n mukaan opettajana työskentelevä McGourty oli pidätetty sen jälkeen, kun tämä oli lähetellyt ystävilleen uhkaavansävyisiä viestejä, joissa tämä kertoi aikovansa iskeä Life of Agonyn keikalle. Lähettämissään viesteissä McGourty oli kuvaillut aikovansa vahingoittaa mahdollisimman monia sivullisia ja lopulta riistävän hengen itseltään.

”Kuvittele tietäväsi tarkalleen se hetki, jolloin kuolet. Tiedät, että suosikkiyhtyeesi soittaa sillä hetkellä suosikkikappalettasi. Liian täydellistä”, McGourty oli muun muassa kirjoittanut.

McGourty oli myös viitannut lukuisiin aiempiin iskuihin kuten lokakuiseen joukkoampumatapaukseen Las Vegasin Harvest Festivalissa, jossa Stephen Paddock avasi tulen hotellihuoneestaan festivaalialueelle surmaten yli 50 ihmistä.

”Minulla on keinot, motiivi ja älyä. Vegas menettää kiiltonsa minun jälkeeni.”

Beauty Barin edustajat kertoivat Las Vegas Now’lle konsertin toteutuvan suunnitellusti, mutta tiukennetuin turvatoimin. Life of Agony katsoi kuitenkin parhaaksi perua keikkansa kokonaan.

”Faniemme turvallisuus on aina etusijalla, joten kun viranomaiset tiedottivat mahdollisesta uhasta, katsoimme parhaaksi perua konsertin varotimena, sillä tapauksen tutkinta oli vielä kesken. Kun tilanne on selvinnyt, sovimme korvaavan keikan”, yhtye tiedotti Facebook-sivuillaan.

Lisää luettavaa