Naisrokkarit tukkanuottasilla: ”Kun näen hänet seuraavan kerran, se on että murranko leuan vai rikonko kylkiluusi”

1.3.2017 16:01

Otep-yhtyeen johtohahmo Otep Shamaya vieraili hiljattain The Jasta Show -podcastissa, ja tuon vierailun jäljiltä maailman metalliblogit ovat olleet täysin liekeissä. Muun muassa Loudwire uutisoi, kuinka laulajatar tykitteli ohjelmassa suunsa puhtaaksi.

Shamayalla ja Butcher Babies -yhtyeen laulajilla Heidi Shepherdillä ja Carla Harveylla on ollut riitaa aiemminkin – viimeksi mainitut kirjoittivat ilmeisesti yhtyeensä Dead Poet -kappaleen Otep mielessään, ja Butcher Babies on tölvinyt Shamayaa YouTubessa. Niinpä Otep-johtaja ei säästellyt sanojaan: aluksi Shamaya puhui ”siitä pikkubändistä, jonka keulilla on kaksi vitun idioottibimboa”, mutta pian hän alkoi kertoa bändistä ihan nimellä.

”Toinen niistä on sellainen, että kun näen hänet seuraavan kerran, annan hänelle vaihtoehoksi että murranko leukasi vai rikonko kylkiluusi. Että kerro, kumman sugar daddysi pystyy fiksaamaan helpommin”, Shamaya sanoi Butcher Babies -laulajiin viitaten.

Suoraan Heidi Shepherdille Otep suuntasi loukkauksen, joka toiminee parhaiten ilman suomennosta: ”Heidi can fucking suck the fart out of my ass”, Shamaya tokaisi.

Shamayan mukaan osapuolten riita sai alkunsa niinkin kummallisesta asiasta kuin siitä, ettei Otep-laulaja suostunut bailaamaan Shepherdin ja Harveyn kanssa bändikaksikon yhteisellä kiertueella. Shamaya huomauttaa pyytäneensä Butcher Babiesin Otepin lämmittelijäksi jopa ennen kuin bändillä oli mitään levytyssopimusta, mutta pian nuoremmat kollegat alkoivat suhtautua häneen happamasti.

”En halunnut hengata ja vetää kokaiinia heidän kanssaan keikkojen jälkeen. En harrasta huumeita. He suuttuivat siitä hirveästi”, Shamaya sanoo.

”Minä olin, että teillähän on keikka huomenna. Että pitäisikö teidän suhtatua siihen vähän vakavammin, sillä kuulostatte joka ilta hirveältä. Jos vaikka joisitte mieluummin mehua tai jotain, pitäisitte huolen itsestänne.”

Sopii epäillä, ettei näiden kommenttien myötä riita ainakaan laimene.

Lisää luettavaa