Näyttää siltä, ettei Lamb of Godista kuulla käynnissä olevan kiertueen jälkeen pitkään aikaan mitään

4.4.2017 16:21

Lamb of Godin laulaja Randy Blythe vieraili Nikki Sixxin radio-show’ssa keskustelemassa bändinsä tilanteesta ja muista aktiviteeteistaan. Lamb of God on paraikaa tien päällä ja Blythe valmistelee uutta kirjaa, joten tekemistä riittää.

Itse asiassa sitä on riittänyt niinkin paljon, että Lamb of God aikoo hiljentyä pitkälle huilille käynnissä olevan rundin päätteeksi. Muuten alkaa burnout uhata.

Hässäkkävuodet alkoivat jo vuonna 2012, kun Blythea syytettiin Tsekeissä kuolemantuottamuksesta. Innokas metallifani oli menehtynyt kaksi vuotta aiemmin Lamb of Godin konsertissa saamiinsa vammoihin, kun nuorukainen oli pudonnut lavalta ja loukannut itsensä. Syytteen mukaan Blythe oli työntänyt fanin lavalta.

Oikeudenkäynnissä vahvistettiin, että Blythe oli todella heittänyt katsojan alas, mutta olosuhteet katsottiin sellaisiksi, että Blythen sijaan tapahtuman promoottoreita ja turvamiehiä pidettiin vastuullisempina murhenäytelmään.

Oikeudenkäynti vei Blythelta huomattavasti rahaa, ja yhtye painelikin takaisin studioon ja tien päälle. Sturm und Drang -albumi julkaistiin vuonna 2015, ja sen jälkeen Lamb of God on kuluttanut keikkabussin renkaita antaumuksella.

”Nykyinen kiertueemme päättyy elo- tai syyskuussa, eli tämä on ollut tasaista jauhamista jo todella pitkään. Ja kun en ole tien päällä, minulla on kirjoitus- ja valokuvaushommani”, Blythe sanoi.

”Nyt ollaan sellaisessa pisteessä, että kunhan tämä kiertue päättyy, on aika pitää kunnon tauko ja keskittyä enemmän kirjoittamiseen ja perheen kanssa olemiseen.”

Aiemmin Blythe on julkaissut muistelmateoksen Dark Days (2015). Jatkoa seuraa, kunhan uusi kirja valmistuu ensin.

Lisää luettavaa