Täydentäkää nenäliinavarastot, Vain elämää tulee jälleen syksyllä – Mukana muun muassa Hector, Chisu ja Mikko Kuustonen

Vain elämää -sarjan viides tuotantokausi polkaistaan jälleen käyntiin syyskuussa. Tänäkin vuonna mukana on artisteja monessa polvessa.

Konkariosastoa edustavat Mikko Kuustonen sekä Hector, jota on pyydetty mukaan ohjelman jokaisella kaudella.

– Minulla on ollut jalka melkein oven raossa. Olen viime hetkellä kääntynyt ovelta, milloin mistäkin perustelluista syistä. Perheeni ja lähimmäiseni ovat potkineet mua joka vuosi peffaan, että lähe nyt, lähe nyt – mikset sä mennyt! Mua on saateltu riemumielin tähän reissuun, Hector kertoo ohjelman ennakkofiilistelyvideolla.

Hectorin mukaan ohjelma on huippuviihdettä, jossa ihmiset, jotka on totuttu näkemään jonkinlaisessa univormussa tai valepuvuissa tai naamioissa, tulevat esille muusikkoina, mutta enemmän kuitenkin omana itsenään kuin normaalissa ammattitilanteessa.

– Tässä mennään musiikki edellä – ja se on mielestäni tärkein asia. Kaikille nirppanokille, jotka tästä edelleen kieltäytyvät ja ovat kieltäytyneet, voisi vähän avartaa näkökulmaa, että mistä tässä on oikeastaan kysymys. Tässä on suomalaisesta musiikista kysymys, ja sehän on tärkeä asia, Hector lähettää terveisiä kollegoilleen.

Vain elämää -sarjassa ovat tänä vuonna mukana lisäksi Mikael Gabriel, Chisu, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä ja Anna Puu. Viides kausi alkaa tv-kanava Nelosella syyskuussa.