Neumann avoimena uudessa kirjassa – Dingo-kipparin lokikirja julkaistaan syksyllä

Salla Nazarenkon toimittaman kirjan julkaisee Into Kustannus.
17.8.2017 13:28

Dingon klassinen kokoonpano teki tänä kesänä paluun keikkalavoille ja keikkojen julkistamisen yhteydessä kerrottiin myös työn alla olevasta historiikista. Tätä ennen julkaistaan kuitenkin 13. lokakuuta toimittaja Salla Nazarenkon toimittama Neumann – Dingo-kipparin lokikirja.

Kirjassa yhtyeen luova voima Pertti Neumann puhuu avoimesti itsestään: miltä tuntuvat nousut ja laskut, mitä on taide ja mitä on rakkaus ja mikä rooli mystiikalla hänelle on. Hän kertoo elämänsä naisista ja mitä elämältä odottaa. Kirja sisältää myös rock-kuvaaja Nauskan ottamia valokuvia ja sen julkaisee Into Kustannus.

Dingon ura käynnistyi vuonna 1984 julkaistun Sinä ja minä  -esikoissinglen myötä. Kakkosalbumi Kerjäläisten valtakunta  räjäytti potin lopullisesti ja käynnisti ennennäkemättömän Dingo-kuumeen. Levyä myytiin noin 200 000 kappaletta ja se on yhä neljänneksi myydyin kotimainen albumi. Yhtye on myynyt uransa aikana yhteensä yli 500 000 levyä. Yhtye keikkailee vielä loppukesän ja syksyn aikana ja Neumann esiintyy lisäksi myös omilla soolokeikoillaan.

Lisää luettavaa