Artisti: Neumann

Uusia striimikeikkoja julki – Andy McCoy, Pelle Miljoona ja monta muuta artistia nähdään kesällä kameroiden edessä

Ohjelmatoimisto Gramopop käy taisteluun koronavirusta vastaan lanseeraamalla oman striimikeikkakonseptinsa. Gramopopin, videotuotantoyhtiö Miinamedian ja Hirvihaaran kartanon tuottaman tapahtumasarjan nimi on Gram-O-Live, ja se marssittaa yleisön eteen pitkän rivin erilasia artisteja touko–kesäkuun aikana. Keikat lähetetään Hirvihaaran kartanosta käsin.

Kiinnostaisiko kuulla näin MM-kisojen aikaan, miten Gösta Sundqvist selostaa futismatsia?

Tässäpä ilahduttava yllätys Yleltä! Yleisradio tuo torstaina yleisön kuultavaksi todellisen helmen kaukaa menneisyydestä, tarkemmin ottaen keväältä 1990, kun Leevi and the Leavings -johtaja Gösta Sundqvist päästettiin urheiluselostajan tehtäviin.

Dingo vaihtui Neumanniksi – uusi albumi maaliskuussa

Neumann julkaisee 15.3. albumin Oma Waterloo. Alunperin levyn oli tarkoitus ilmestyä Dingon nimen alla, ja Dingon nimellä levyltä lohkaistiinkin jo kaksi singleä: Adios Rosario ja Facebookissa. Albumilta löytyy erikoisuutena kappale Kapteeni Amerikka, joka on sävelletty jo ennen Dingon perustamista, sekä Minä näen sinut, jonka tekstin Neumann on tehnyt yhdessä poikansa Noelin kanssa.Neumannin edellinen sooloalbumi oli vuonna 1996 ilmestynyt Nimeni on Neumann.Albumin tuotannosta vastaavat viime vuosina hittin jos toisenkin tahkonneet Maki Kolehmainen ja Jimi…