Nickelbackin Chad Kroeger järkyttyi leikkauksesta herättyään: Minähän kuulostan ihan siltä Nickelbackin laulajalta

Kroeger kertoi kystaleikkauksesta hollantilaismedian videohaastattelussa.

https://www.youtube.com/watch?v=qKgfcd6lqp4

Olemme jälleen saaneet todisteen siitä, että vaikka Nickelbackin kavereille tavataan aukoa päätä vähän joka yhteydessä, tyypit ovat tilanteensa kanssa varsin hyvin sujut. Laulaja Chad Kroeger antoi tästä havaintoesimerkin hollantilaisen FaceCulturen videohaastattelista, jonka Blabbermouth jakoi sivuillaan tekstiversiona.

Kroegerilla havaittiin vuonna 2015 äänijänteissä kysta, minkä vuoksi bändi joutui siirtämän Euroopan-kiertuettaan ja siinä samalla Suomen-keikkaansa. Rakkula saatiin menestyksekkäästi poistettua leikkauksella, mutta Kroeger myönsi olleensa ennen operaatiota hivenen huolissaan, miten siinä kävisi.

”Olin leikkauksessa todella hyvissä käsissä, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä tapahtuu ja pystyykö esimerkiksi laulamaan koskaan enää. Mutta kun heräsin, kuulostinkin ihan siltä Nickelbackin reppanalta”, Kroeger sanoi virnuillen.

Leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen jälkeen Kroeger itse asiassa kykeni sellaisiin suorituksiin, jotka hämmensivät miestä itseäänkin. Hän kertoo, miten pari kuukautta leikkauksen jälkeen meni autoonsa, kokeili ääntään ja huomasi, että kykenee laulamaan paljon korkeammalta kuin aikaisemmin.

”Aloin soitella bändin jätkille puhelimella, että kuunnelkaapa tätä. Nyt en enää pysty vastaavaan, koska ääneni on asettunut taas normaaliin uomaansa. Mutta silloin tunsin itseni supermieheksi, kuin olisi ollut viitta selässä. Se oli aika siistiä.”

Nykyään Kroeger suojelee äänijänteitään lämmittelemällä paremmin ennen mikin ääreen astumista.

”Enää en karju humalaspäissäni AC/DC:tä kello neljä yöllä kavereiden kanssa kuten ennen vanhaan.”

Kroegerin tuoreempia laulusuorituksia voi kuunnella upouudelta Feed the Machine -pitkäsoitolta, joka julkaistiin 16. kesäkuuta.