Nightwishin Floor Jansen julkaisi uuden Invincible-singlen – Voimaannuttava kappale käsittelee vakavaa aihetta

Kappaleella on erityinen paikka laulajan sydämessä.
13.1.2023 08:30

Nightwish-laulaja Floor Jansen on tänään julkaissut neljännen singlen maaliskuussa ilmestyvältä Paragon-sooloalbumiltaan. Invincible on voimaannuttava kappale, joka on tehty alkujaan The Invictus Games -urheilukisoja varten. Invictus Games on ensimmäisen kerran vuonna 2014 pidetty kansainvälinen kisa, jonka kilpailijat ovat palveluksessa haavoittuneita ja loukkaantuneita sotilaita.

”Tämä kappale on erityisen lähellä sydäntäni. Olen nähnyt lähipiirissäni, miten PTSD (post-traumatic stress disorder eli traumaperäinen stressihäiriö) vaikuttaa, joten halusin luoda voimakkaan anthemin tuomaan toivoa ja voimaa niille, jotka tämän häiriön kanssa kamppailevat”, Jansen kommentoi.

Invincible on kappale sitkeydestä, vaikeista ajoista selviytymisestä ja voiman löytämisestä uudelleen. Uskon, että moni pystyy samaistumaan tähän viestiin, sillä yksi kolmestatoista ihmisestä kärsii elämänsä aikana PTSD-oireista ja naiset ovat sille tuplasti alttiimpia kuin miehet. Toivottavasti kappale muistuttaa, että jopa synkimmistä hetkistä on mahdollista nousta entistä vahvempana. Et ole yksin ja vaikka matka voi tuntua raskaalta, aina on toivoa löytää itsensä uudestaan ja parantua.”

Lisää luettavaa