Nikki Sixx juhlistaa 22-vuotista taivaltaan kuivilla – ”Kukaan ei pitänyt tukastani kiinni silloin kun oksensin verta”

Mötley Crüe -basisti julkaisi pitkän kirjoituksen aiheesta.
3.7.2023 19:42

Kesäkuussa Suomessakin Mötley Crüen kanssa esiintynyt Nikki Sixx kertoo Facebook-sivullaan julkaisemassaan pitkässä kirjoituksessa, että viime sunnuntaina tuli täyteen 22 vuotta siitä, kun hän jätti huumeet ja alkoholin. Basisti kertoo matkan olleen mielettömän kaunis mutta myös ajoittain vaikea.

”Minulle sanotaan aina, että ’hyvin tehty’ kuin jonakin päähäntaputuksena. Ymmärrän, mitä ihmiset yrittävät sanoa, mutta totuus on se, ettei kukaan pitänyt kädestäni kiinni silloin kun vedin heroiinia. Kukaan ei edes soittanut kysyäkseen miten voin, eikä kukaan pitänyt tukastani kiinni kun oksensin verta”, Sixx kirjoittaa.

Basisti kertoo olleensa aivan yksin tehdessään päätöksen hoitoon hakeutumisesta ja elämänsä muuttamisesta. Vasta sieltä hän löysi ihmiset, jotka ymmärsivät hänen addiktiotaan. Sixx haluaa näyttää esimerkkiä ja kehottaa päihdeongelmien parissa kamppailevia hakeutumaan hoitoon.

”Kun olet valmis, hengellinen herääminen odottaa sinua. Ei tarvitse kuin myöntää, että olet voimaton huumeiden, alkoholin ja muiden aineiden edessä. Jos et tee sitä, egosi tulee tappamaan sinut. Hyötyinä ovat se, että voit viettää aikaa rakastamiesi ihmisten kanssa, sekä loputon ilo elossa olemisen tunteesta tämän lyhyen elämän aikana.”

Muusikko kirjoittaa kohdanneensa kaikenlaista ikävää käytöstä sen jälkeen, kun päätti muuttaa elämänsä suuntaa.

”Minua on yritetty puukottaa selkään, minusta on valehdeltu, minulta on yritetty varastaa ja minua on potkittu munille. Tiedättekö, miten olen kestänyt sen kaiken? Pysymällä selvinpäin. Kun on selvänä, on mahdollisuus pysyä vahvana ja tehdä asiat oikein.”

”En kaipaa mitään selkääntaputteluja tai latteuksia. Haluan vain jakaa tämän kauniin sanoman ja rakkauden viestin niille, jotka tarvitsevat apua. Toivoa on. Omakin työni on vielä kesken, ja minulla on yhä paljon tehtävää, mutta yritän keventää taakkaani päivä kerrallaan.”

Lisää luettavaa