Nikki Sixx vahvistaa: Mötley Crüe suunnittelee pitkää maailmankiertuetta

Yhtyeen paluukiertue on ollut menestys.
22.8.2022 22:49

Mötley Crüe laittoi pillit pussiin vuoden 2015 lopussa ja bändin jäsenet muun muassa allekirjoittivat sopimuksen, etteivät he enää koskaan esiinny Mötley Crüe -nimen alla. Syksyllä 2019 yhtye kuitenkin julkaisi videon, jossa nämä räjäyttivät mainitun sopimuksen taivaan tuuliin ja ilmoittivat lähtevänsä Pohjois-Amerikan-kiertueelle Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jettin kanssa. Koronan vuoksi parilla vuodella lykkääntynyt kiertue saatiin tänä kesänä vihdoin potkaistua käyntiin ja se on ollut taloudellinen menestys kaikista ongelmista ja vastoinkäymisistä huolimatta.

Mötley Crüen kiertue on tätä kirjoittaessa loppusuoralla, joten luonnollisesti herää kysymys, mitä seuraavaksi? Eräs fani uteli asiaa Twitterissä suoraan basisti Nikki Sixxiltä ja tämä sai basistilta myös vastauksen kysymykseensä. Sixx vahvisti, että yhtyeen on tarkoitus lähteä seuraavaksi kiertämään taas maailmaa.

”Työstämme paraikaa Etelä-Amerikkaa, Meksikoa, Eurooppaa, Iso-Britanniaa, Aasiaa ja niin edelleen”, Sixx vastasi, kun tältä kysyttiin, onko yhtyeellä suunnitelmissa lähteä Amerikan ulkopuolelle.

Mikäli siis Mötley Crüen (toistaiseksi) viimeinen Suomen-keikka 18.11.2015 Helsingin Hartwall-areenalla meni sivu suun, on hyvinkin mahdollista, että Mötiköitä pääsee taas pian näkemään lavalla ilmielävänä. Jäämme siis seuraamaan tilannetta!

Lisää luettavaa