Nikki Sixxin mukaan Mick Marsin Mötley Crüe -ero tuli bändille yllätyksenä – ”Mietimme mitä tehdä. Pitääkö meidän hajota?”

28.4.2024 14:11

Chicagolainen Rock 95.5-radiokanava haastatteli hiljattain Mötley Crüe -parivaljakko Vince Neiliä ja Nikki Sixxiä. Yksi juttutuokion puheenaiheista oli kitaristi John 5, joka korvasi vuoden 2022 lopulla kiertue-elämästä sivuun jättäytyneen Mick Marsin.

”Hän sopii bändiin. Hän on ihmisenä hurmaava”, Neil sanoo. ”Hän on mahtava jätkä ja pelottavan lahjakas. Kun hän soittaa lavalla soolojaan, minulla on tapana mennä lavan taakse, ottaa vähän vettä ja rentoutua, mutta kun hän on vauhdissa, minun on palattava katsomaan touhua lähemmin, sillä hän on niin hypnotisoiva. Hänessä on sitä jotain.”

Sixx puolestaan kommentoi Marsin eroa.

”Emme osanneet odottaa sitä”, Sixx toteaa. ”Olimme stadionkiertueella kun Mick päätti lähteä. Meidän täytyi istua alas ja mietimme mitä tehdä. ’Pitääkö meidän hajota? Petämmekö fanit, [konserttipromoottori] Live Nationin ja [kiertuekumppani] Def Leppardin?’ Tunsimme kaikki Johnin. Olen työskennellyt hänen kanssaan. Juttelimme aiheesta. Mikäli meidän oli tarkoitus jatkaa, niin olemme jatkaneet mitä kauneimmalla tavalla. Se on ollut mahtavaa.”

Mötley Crüe julkaisi aivan äskettäin ensimmäisen singlensä John 5:n kanssa. Voit käydä tutustumassa siihen tarkemmin täällä.

Lisää luettavaa