Nina Hagen ja Slash mukaan Lemmyn, Iggy Popin ja Henry Rollinsin kimppaan – Maailman kovaäänisimmän mykkäelokuvan tähtiketju valmis

Elokuva, jonka rooleissa nähdään muun muassa Iggy Pop, Henry Rollins, Lemmy, Tom Araya ja Grace Jones? Totta se on, vaikka oudolta kuulostaakin. Vielä oudompaa on kuitenkin se, että kyseessä on mykkäelokuva. Maailman kovaäänisin sellainen.

Uutisoimme Gutterdämmerung-elokuvasta aiemmin, kun sen ensimmäiset muusikkonäyttelijät paljastettiin. Lisää nimiä on tiputeltu sen jälkeen muutama kerrallaan ja nyt all star -tiimi on valmis. Viimeisinä mukaan tähän kieroon satuun liittyvät Nina Hagen ja Slash. Kaikkien edellä mainittujen lisäksi elokuvassa nähdään myös Eagles Of Death Metal -duo Josh Homme ja Jesse Hughes, Mark Lanegan ja Volbeat.

Gutterdämmerung on vanhan liiton mykkäelokuva, jota sen esityksissä säestävät pianisti ja rockbändi. Lipunmyynti Lontoon showcase-esitykseen alkaa 12. lokakuuta. Toivottavasti tämä eeppiseltä vaikuttava pläjäys saadaan meidänkin nurkille pyörähtämään.