Nita Strauss kertoo, kuinka Alice Cooper reagoi tietoon kitaristin loikasta poptähden kelkkaan

28.8.2022 18:23

Kitarataituri Nita Strauss ilmoitti heinäkuussa jättävänsä Alice Cooperin yhtyeen. Pian tämän jälkeen julkistettiin tieto, että muusikko nähdään jatkossa poptähti Demi Lovaton kiertuekokoonpanossa.

Strauss on sittemmin tähdentänyt, ettei paluun mahdollisuus Cooperin yhtyeeseen ole kokonaan saati pysyvästi pois laskuista.

Kitaristi paljasti Loudwire Nightsin hiljattaisessa haastattelussa, kuinka Cooper reagoi uutiseen.

”Demi on varsinainen voimanpesä. Uusi levy [Holy Fvck] on todella siisti, riffikäs ja todella raskas verrattuna kaikkeen siihen, mitä hän on tehnyt aiemmin”, Strauss sanoi. ”Olin todella innoissani tästä tilaisuudesta. Menin Alicen luokse ja kerroin asiasta kasvotusten. Olimme juuri startanneet Ison-Britannian kiertueen kun menin hänen hotellihuoneeseensa ja juttelin Alicen ja hänen vaimonsa Sherylin kanssa.”

”He halasivat minua ja olivat hyvin onnellisia puolestani”, Strauss jatkoi. ”He antoivat minulle siunauksensa. Alice sanoi: ’Olemme todella ylpeitä sinusta. Mene sinne loistamaan valoasi, pidä hauskaa ja katsotaan mitä ensi vuonna tapahtuu.’ Siinä ei ollut mitään, ’hei, otan loparit, hyvästi ja kiitos kaikesta’ -meininkiä. Kyse oli vain siitä, että ’otan askeleen taakse, kokeilen jotain erilaista muutaman kuukauden ajan ja katsotaan mitä tapahtuu.'”

Strauss tyrmäsi myös väitteet, joiden mukaan hän olisi saanut potkut Cooperin yhtyeestä, tai että leirien välillä olisi jonkinlaista kitkaa.

”Olin Alicen matkassa kahdeksan vuotta, ja minusta on artistina tärkeää tarttua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokeilla eri asioita, ja halusin tehdä niin”, Strauss totesi.

Straussin paikan Cooperin yhtyeessä perii ainakin toistaiseksi Kane Roberts, joka soitti shokkirokkarin vuoden 1986 Constrictor-albumilla sekä seuraavana vuonna ilmestyneellä Raise Your Fist and Yellillä.

Lisää luettavaa