No nyt! Koko tunnetun universumin aistillisin hard rock -kappale on löytynyt, ja sen julkaisi pietarsaarelainen bändi vuonna 1994

Voi taivas varjele, mitä sieltä tulee.

Oletko kuullut yhtyeestä nimeltä Stormwing? Jos et, niin älä huoli – eipä ollut Soundin verkkotoimituskaan orkesterista vielä hetki sitten tietoinen. Mutta asiat muuttuvat hektisessä yhteiskunnassamme nopeasti, ja nyt olemme jo bändin vankkumattomia faneja.

Sen verran obskuuri tapaus Stormwing on, että yhtyeestä on pikkuisen hankala löytää kattavasti tietoa. Ilmeisesti yhtye perustettiin Pietarsaaressa vuonna 1986, ja erinäisten singlejen, seiskatuumaisten ja ep:iden lisäksi yhtye julkaisi yhden studioalbumin vuonna 1994. Tällä nimettömällä levyllä oli mukana myös timanttinen styge nimeltä Sexuality, jota bändi kävi promotoimassa aina televisiossa saakka.

Tuosta tv-vierailusta sitten jäi jälkipolvien ihmeteltäväksi kuumaakin kuumempi tallenne, jonka mekin nyt nostamme esille. Kuunnelkaa tarkkaan, siinä on yhtyeellä tärkeää sanottavaa! Orkesteri taisi hoitaa hommia nk. laajalla skaalalla: samana vuonna bändi julkaisi myös oodin Estonia-laivaturman uhreille, jonka humoristisuus menee jo kirkkaasti makaaberin puolelle. Yritteliäisyyden puutteesta ei tätä bändiä voi syyttää.