No nyt on kokoonpanossa nimekästä soittajaa! Entiset Machine Head-, David Lee Roth- ja Journey-muusikot Van Halenin kimpussa

27.7.2020 20:53

Entinen Machine Head -kitaristi Phil Demmel on lyöttäytynyt virtuaalisesti yhteen Journeystä ja Sons of Apollosta tutun laulaja Jeff Scott Soton, David Lee Rothin sooloyhtyeessä ja Sons of Apollossa kunnostautuneen Billy Sheehanin ja ex-Machine Head rumpali Dave McClainin kanssa.

Yhdessä poppoo on ottanut käsittelyynsä Van Halenin Loss Of Control -kappaleen.

”Tässäpä biisi, jota Dave [McClain] ja minä olemme jammailleet jo jonkin aikaa. Se täytyi coveroida”, Demmel kommentoi. ”Kun rundasin Nonpointin kanssa viime vuonna kaverini Jeff [Scott Soto] tuli eräälle keikalle ja juttelimme yhteisestä VH-palvonnastamme. Hän näytti minulle Tritonus-DLR[David Lee Roth]-huutonsa, joihin ei kykene juuri kukaan muu. Olen odotellut täydellistä biisiä, jolle voisin pyytää häntä mukaan ja tämä oli se! Ajattelin tavoitella kuuta taivaalta ja kysyä hänen bändikaveriaan Billyä [Sheenan] mukaan, mutta hän ehti ensin ja sai sen aikaan. McClain laittoi ylleen tiukan paidan, Alex VH-blehat ja hoiti homman. Jos et ole nähnyt kuvamateriaalia DLR:stä US Festivaleilta vuodelta 1983, katso se hiffataksesi avauksemme jäätee-referenssin. On kunnia jammailla näiden kavereiden kanssa rocksankareidemme biisin tahtiin.”

Katso alta.

Lisää luettavaa