NOFX-nokkamies sanoo punkkarien olevan maanläheistä sakkia, mutta ainakin yksi veteraani on poikkeus – ”Kuka v***u hän luulee olevansa?”

25.12.2016 23:10

NOFX-nokkamies Fat Mike keskusteli tuoreessa Loudwiren haastattelussa punkin yhteisöllisyydestä ja siitä, ettei punkkarien välillä ole kilpailua samalla tavalla kuin vaikka metallibändien välillä. Idiootteja Fat Miken mukaan löytyy kuitenkin joka ryhmästä – myös punk-piireistä.

Fat Mike kertoo esimerkin eräältä Warped-kiertueelta [vuodesta 1995 saakka järjestetty vuotuinen kiertelevä festivaali Yhdysvalloissa], joihin NOFX usein osallistui. Kyseisillä kiertueilla oli Miken mukaan aina hyvä yhteishenki bändien välillä ja muusikot hengailivat keskenään, grillasivat ja pitivät hauskaa. Kaikki paitsi eräs Black Flag -veteraani.

– Kun Henry Rollins oli mukana Warped-kiertueella, hän pysyi aina bussissaan. Fletcher Pennywise-yhtyeestä yritti jopa antaa hänelle lahjan, tyyliin jonkun seiskatuumaisen vinyylin, jota Rollins oli himoinnut, mutta hän ei tullut pois bussista. Kuka vittu hän luulee olevansa? Fat Mike kummastelee.

– Sitä paitsi hän pilasi Black Flagin! Näimme bändin ensin Ron Reyesin kanssa ja sitten Rollins tuli laulamaan. ”Äh, vanhat biisit kuulostivat paremmilta”, totesimme. Pidin vielä Damaged-levystä, mutta sen jälkeen lakkasin kuuntelemasta heitä. Rollins toi sen vitun egon mukaan bändiin.

Lisää luettavaa