Tästä se lähtee! Ota haltuun uunituore punkleka à la Nyrkkitappelu

Ensimmäinen single Nyrkkitappelun tulevalta levyltä tulee "tyydyttämään kenen tahansa esteettiset tarpeet pitkäksi aikaa." Kuuntele Tästä se lähtee! yläpuolelta.
5.10.2022 08:00

Tamperelainen punkryhmä Nyrkkitappelu julkaisee uutta musiikkia. Bändin viidennen täyspitkän valmistelut ovat täydessä vauhdissa, ja levyn ensisingle on nyt kuunneltavissa ennakkoon. Soundin lukijat saavat 7.10. julkaistavan Tästä se lähtee! -kappaleen kuunneltavakseen jo tänään. Kuuntele kerrasta mieleen jäävä ralli yläpuolelta.

– Tästä se lähtee! on seuraava askel Nyrkkitappelun matkalla Suomen suurimmaksi rock-yhtyeeksi, uhoaa Nyrkkitappelun laulaja Hepe.

– Suuren yleisön musiikinkuuntelutottumuksia seuraten kappaleen kertosäe on rakennettu muutaman yksinkertaisen sävelen ja tarttuvan hokeman varaan. Täten ohjeistankin kaikkia valtakunnallisten radiokanavien pomoja hankkimaan suuremman sähköpostilaatikon, sillä kyseisen singlen kysyntä tulee olemaan valtavaa. Oikeastaan suosittelen kaikkia musiikin kuluttajia sekä polttamaan levykokoelmansa että hankkiutumaan eroon ylihinnoitelluista suoratoistopalvelutilauksistaan. Kappale tulee tyydyttämään kenen tahansa esteettiset tarpeet pitkäksi aikaa – ainakin seuraavaan nyrkkissinkkuun saakka.

Tästä se lähtee! -kappaleeseen on tehty lyhyt videokin, jolla esiintyvät Nyrkkitappelun tyyppien lisäksi Emppu Suhonen (The Rasmus), Aino (Aino ja Hajonneet), Viivi (Terveyskeskus), Wilma Meriruusu (Meriruusu), Kamilla (Lapsuus), Enni (Säädöt) sekä Rike ja Nipe (Likaiset Pikkarit).

Nyrkkitappelu lupaa lisää sinkkuja vielä tämän vuoden puolella. Ongelmanuorten sävellahja -albumi ilmestyy helmikuussa 2023.

Lisää luettavaa