Nyt kaupitellaan kyllä yhtä kaikkien aikojen hulppeinta rokkarin asumusta, ja hintalappukin on sen mukainen – asialla Rod Stewart

14.12.2023 21:26

Rod Stewart kauppaa Beverly Hillsissä sijaitseva kartanoaan, uutisoi New York Times. Kyse on jopa alueen ökymittapuulla harvinaisen hulppeasta lukaalista – jonka hintalappu kirvelee silmiä. Vanha raspikurkku pyytää näet kämpästään 80 miljoonaa dollaria, eli rapsakat 72 834 000 euroa.

New York Timesin mukaan Stewart suunnittelee viettävänsä jatkossa enemmän aikaa kotikonnuillaan Isossa-Britanniassa sekä Floridassa.

Myytävän kartanon päärakennuksessa on kolme kerrosta ja 2600 neliötä asuintilaa. Ulko-ovesta astutaan sisään marmorilattialle ja peremmältä löytyy muun muassa kaksi täysikokoista kuntosalia sekä oma kapakka. Tyylin puolesta sisätiloissa yhdistyy barokki ja rokokoo. Ruokailutilaan mahtuu 20 vierasta ja varustukseen kuuluu myös elokuvateatteri.

Ulkona nököttää kookas uima-allas ja sen oheen kuuluva kylpyläosasto. Kovana futisfanina tunnetulle miehelle sopivasti tiluksille on tehty myös oma jalkapallokenttä.

Kuvia pääset katsomaan kätevimmin Ultimate Classic Rockin jutusta.

Lisää luettavaa