Nyt kävi näin: Jeesus nähtiin metallikeikalla, heitettiin ulos huonon käytöksen vuoksi

27.1.2023 14:56

Sillä aikaa Kanadassa: Jeesus Nasaretilainen heitettiin 21. tammikuuta ulos Exoduksen, Black Label Societyn ja Anthraxin yhteiskeikalta. Paikan päällä taltioidun video- ja kuva-aineiston perusteella vapahtajamme riehui innokkaasti muun yleisän mukana pitissä, mutta jo konsertin alkuvaiheessa hänet kannettiin ulos rakennuksesta järjestyshäiriöiden vuoksi. Aiheesta uutisoivat Metal Injection sekä paikallinen Info News.

Tilanteeseen sopivasti Kristus ilmeisesti kannettiin ulos, kun soittovuorossa ollut Black Label Society oli ennättänyt Suicide Messiah -kappaleeseen. Info Newsin mukaan eräs paikalla ollut katsoja näki, että Jeesusta kantoi kaikkiaan neljä järjestyksenvalvojaa, yksi kuhunkin raajaan tarttuneena. ”Se oli vähän kuin hän olisi ollut ristillä”, konserttivieras kuvailee tilannetta.

Kuva-aineistoa viime viikonlopun dramaattisista tapahtumista voi etsiä yllä mainituista linkeistä. Ei ole tiedossa, miten Jeesuksen saama kohtelu vaikuttaa maailmantilanteeseen tai esimerkiksi säätilaan. Katolinen kirkko ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta. Vilauksen moshaavasta Jeesuksesta voi nähdä alun perin Redditissä julkaistusta videosta alapuolelta.

Lisää luettavaa