Nyt mennään syvälle – Teinit reagoivat Linkin Park -laulajaan reagoimassa teineihin, jotka reagoivat Linkin Parkiin

Nyt mennään jo aika lähellä Inception-sfäärejä...

Monille lienee Soundinkin sivuilta tullut jo tutuksi Fine Brothers Entertainmentin (FBE) mainio Youtube-sarja, joissa lapset, teinit, aikuiset tai vanhukset reagoivat erilaisiin ilmiöihin, musiikkiin, elokuviin, peleihin tai milloin mihinkin. Sarjassa on nähty muun muassa lasten reaktioita AC/DC:stä, Guns N’ Rosesista ja Metallicasta sekä vanhusten reaktioita System Of A Downista ja Rammsteinista.

Hiljattain sarjassa laitettiin teini-ikäisten reagoimaan niin vanhaan kuin uuteen Linkin Parkiin. Vanhimmat hitit olivat suurimmalle osalle hyvin tuttuja, kun taas uuden One More Light -albumin konepop-soundit eivät juuri lämmittäneet. FBE vei homman kuitenkin askeleen pidemmälle ja pisti yhtyeen laulaja Mike Shinodan katsomaan teinien reaktioita – ja reagoimaan niihin.

No, nyt kaninkolossa mennään yhä vain syvemmälle, sillä nyt nuo samat teinit on istutettu reagoimaan Mike Shinodan reaktioihin itsestään. Oliko tarpeeksi sekavasti sanottu?

Voit seurata koko ketjun kehittymistä juttuun liitetyistä videoista. Ylhäältä löydät tuoreimman videon teineistä reagoimassa Shinodaniin reagoimassa teineihin reagoimassa Linkin Parkiin ja alta löydät letjun aiemmat linkit.