Nyt on sekavaa meininkiä – Phil Anselmon haastattelu Tuskan takahuoneesta on melko sakeaa kuunneltavaa

Joni Haavisto / All Over Press

Kjell Simosas tapasi suuren sankarinsa muutama vuosi sitten ja tapaamisesta jäi todisteeksi varsin erikoinen haastattelupätkä.

Mikäli Backstage med Kjell Simosas ei ole ennestään tuttu, niin kyseessä on Yle X3M:n toimittaja Simosasin – joka myös metalliyhtye Bob Malmströmin riveistä tunnetaan – toimittama podcast, jossa tämä haastattelee nimekkäitä maailmantähtiä, joita tämä on reissuillaan tavannut. Viime joulukuussa alkaneessa sarjassa, josta julkaistaan viikottain kaksi uutta jaksoa, on tähän mennessä haastateltu niin Billie Eilishia, Adam Lambertia, Yungbludia ja Noah Cyrusia kuin myös vaikkapa Sabatonia, Ghostia, Tommy Leetä ja Corey Tayloria.

Viime maanantain toisena jaksona julkaistiin kuitenkin astetta sekavampi ja sakeampi juttutuokio. Kyseessä on pätkä muutaman vuoden takaa, jolloin Simosas tapasi laulaja Phil Anselmon (ex-Pantera, Down, En Minor, Scour) tämän ollessa vierailemassa Helsingin Tuska-festivaaleilla Illegals-yhtyeensä kanssa. Leikkaamattoman haastattelun otsikoksi onkin laitettu osuvasti: ”Mitä helvettiä, Phil Anselmo?”

”Vaikka olen kokenut paljon, en todellakaan koskaan unohda sitä hetkeä, kun tapasin Phil Anselmon. Haastattelu itsessään meni aivan eri sfääreissä, mutta sen jälkeen Phil istui syliini ja suukotti päätäni laulaen samalla suomalaisen kulttibändi Beheritin kappaleita”, Simosas kertoo ohjelman saatetekstissä.

Että sellaista sitten! Anselmon haastattelun pariin pääset tästä. Loput Backstage med Kjell Simosas -podcastin jaksoista löydät puolestaan täältä. Uusia jaksoja ilmestyy joka maanantai.