Nyt on sekopäistä meininkiä – Foo Fighters julkaisi tiiserin tulevasta kauhukomediastaan

Studio 666 ei todellakaan ole ihan kaikkein tavallisin bändielokuva.

Foo Fighters julkisti hiljattain työstäneensä parin vuoden ajan salassa pidettyä elokuvaprojektia, jonka lopputulosta päästään ihastelemaan ja kummastelemaan 25. helmikuuta 2022. Luvassa ei ole mikään Sonic Highwaysin tyylinen dokumentti tai viime vuosina jälleen muotiin noussut elämäkertaelokuva, vaan kyseessä on pähkähullu kauhukomedia Studio 666. Elokuvan on ohjannut BJ McDonnell, joka on kuvaillut teosta The Beatlesin Helpin, Kissin Kiss Meets The Phantom Of The Parkin ja kauhun sekoitukseksi.

”Legendaarinen rockyhtye Foo Fighters majoittuu rock ’n’ rollin historiaa tihkuvaan Encino-kartanoon äänittämään odotettua kymmenettä pitkäsoittoaan. Talossa Dave Grohl huomaa yliluonnollisten voimien uhkaavan sekä levyn valmistumista että bändin henkeä”, kuuluu elokuvan synopsis.

Studio 666 -elokuvasta on julkaistu lyhyt teaser trailer, joka antaa osviittaa siitä, millaista meininkiä onkaan oikein luvassa. Tiiserin perusteella leffalla tuskin putsataan pöytää Oscareissa, mutta sekopäisen hauskalta elokuva kuitenkin vaikuttaa. Totea vaikka itse tuosta yläpuolelta.