Nyt on tämäkin nähty – Katso video Kevin Baconista laulamassa vuohilleen Radioheadin Creep-hittiä

Näyttelevä muusikko on lauleskellut vuohilleen myös Beach Boysia ja 4 Non Blondesia. Koska miksipä ei.
29.12.2020 09:26

Kevennetäänpä seuraavaksi hieman tunnelmaa näin raskaan vuoden viimeisten päivien kunniaksi. Bacon Brothers -yhtyeen nokkamies, näyttelijänäkin tunnettu Kevin Bacon julkaisi some-kanavissaan nimittäin videon, jossa tämä soittaa mies ja kitara -tyylisesti Radioheadin Creep-hittibiisiä – vuohiensa keskellä. Kyllä, luit aivan oikein, katso vaikka itse tuosta alapuolelta.

Baconin Instagram-tiliä tarkemmin tutkiessa selviää, että näitä #GoatSongs -aihetunnisteella olevia videoita löytyy mieheltä enemmänkin. Bacon on lauleskellut myös muun muassa Beach Boysia sekä 4 Non Blondesia – samalla kun vuohet mutustavat miekkosen paidanhelmoja tai hihoja. Awwww…

Eikä Bacon ole suinkaan ainoa julkimo, joka on julkaissut koronavuonna sosiaalisessa mediassa omia tulkintojaan Radioheadin tuotannosta. Stereogum on laatinut jopa listan kymmenestä parhaasta kuluneen vuoden Radiohead-coverista ja listalta löytyy niin ammattimuusikkojen etäjamitteluja ja radiosessioita kuin myös esimerkiksi näyttelijä Sam Neillin ukulele-hassuttelu. Stereogumin listan voit tarkistaa täältä.

Lisää luettavaa