Jurassic Park -tähti keventää tunnelmaa tulkitsemalla Radioheadin hittiä ukulelen säestyksellä – ”Pahoittelut, että murhasin biisinne”

Sam Neill kuluttaa aikaa kotikaranteenissa hassuttelemalla.
31.3.2020 09:18

Muun muassa Jurassic Park -elokuvista, The Pianosta, Merlin-minisarjasta ja Event Horizonista tunnettu 72-vuotias näyttelijä Sam Neill pyrkii pitämään mielen virkeänä ja toiveikkaana sekä tunnelman kepeänä kotikaranteenissa ollessaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa runsaasti videoita ja muuta hassuttelumateriaalia. Yksi esimerkki tästä on Neillin hiljattain Instagramissa julkaisema pätkä, jolla tämä tulkitsee Radiohead-klassikko Creepiä itseään ukulelella säestäen.

”Pahoittelut Thom Yorkelle ja muille, että murhasin biisinne, jota kovasti rakastan. Mutta tästä lähtee!” Neill kirjoittaa videon saatteeksi.

”Monet ystävistäni suorastaan anelevat, etten laulaisi missään tilanteessa. Tiedän, etten ole siinä kovin hyvä, mutta ehkä se antaa hieman armoa näinä stressaavina ja epävarmoina aikoina. Tärkeintä on kuitenkin se, että pysytte kotonanne ja otatte tilanteesta irti sen, mitä voitte”, Neill kommentoi puolestaan erään toisen lauluvideonsa yhteydessä.

Lisää luettavaa