Nyt rysähti kunnon keikka ensi kesälle: Slipknot saapuu elokuussa Suomeen!

”Ensi elokuussa lähdetään muuten Turkuun”, tuumasivat Slipknotin veijarit kun kiertuetta miettivät. Juuri tulleen tiedon mukaan tämä 2000-luvun metallimusiikin suurin menestystarina konsertoi 7. elokuuta Suomen Turussa. Nythän tuo keikkakesä 2021 alkoi tosissaan kuumentua!

Tulevaan keikkaan liittyy vielä sellainenkin erikoisuus, että sen myötä lanseerataan uusi konserttialue. Tapahtuma järjestetään Turun sataman merellisessä teollisuusmiljöössä, ”jonka laajuus ja ominaisuudet mahdollistavat väljän ja turvallisen suurkonsertin järjestämisen”. Näin kuvaillaan paikkaa Fullsteamin ja Sunborn Liven tiedotteessa.

Konsertin lipunmyynti alkaa 14. joulukuuta Lippupisteessä. Myynnissä on vuoden loppuun asti vain rajoitettu erä erikoishintaisia lippuja. Spesiaalilippujen hinnat ovat alkaen 89 euroa, ja ensi vuoden alusta hinta nousee 99 euroon.

Tapahtumaan on tulossa vielä muitakin esiintyjiä, mutta nämä sekä tapahtuma-alueeseen liittyvät yksityiskohdat kerrotaan myöhemmin. Soundi on keikan virallinen yhteistyökumppani. Kyllä se keikkatilannekin tästä vielä iloksi muuttuu kaikkien koronakurimusten jälkeen!