Nyt saa olla ylpeä! Superlahjakas kitaristi Petteri Sariola julkaisi leuat loksauttavan singlen – ja saa huomiota myös ulkomailla

On se kiva, kun jotkut osaa!

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ3G_nXxZhU

Taivas varjele, mitä sieltä tulee. Pahoittelen jo hivenen vanhentuneen fraasin käyttämistä, mutta pistäkää nyt tuo yllä oleva video soimaan ja katsokaa itse: siinä esiintyy tekijämies todella isolla T:llä.

Petteri Sariola julkaisi neljännen albuminsa Japanissa jo huhtikuussa, ja Suomessa Resolution-levy tulee kuultavaksi tässä joskus lähiaikoina. Nyt tuotosta joka tapauksessa esitellään sen ensimmäisen singlen verran, ja San Francisco Drive osoittautuukin erinomaisen vahvaksi näytöksi.

Ei siis ihme, että ulkomailla ahkerasti rundaava Sariola alkaa saada huomiota myös kansainvälisesti. Viimeksi tänään kantautui tieto, että Dion livekokoonpanossa 1980-luvulla soittanut* Ralf Jung valitsi Sariolan Hughes & Kettner -vahvistinmerkin mainosvideoon. Katso pätkä täältä. Repikää siitä, ulkomaailma!

EDIT: Soundin Timo Isoaho ihmetteli, kun Mr. Ralf Jungin osallisuudesta Dion yhtyeeseen ei löytynyt ihmeempää dokumentaatiota. Kysyimme asiasta Hughes & Kettner -mainoksesta kertoneelta tiedottajalta, joka kuitenkin pysyy kannassaan, että Jung olisi tuurannut Dion vakituista kitaristia 1980-luvulla. Varustetaan hänen Dio-livepestinsä tässä nyt kuitenkin kysymysmerkillä.