Nyt se on nähtävänä 4K-laadulla: Joey Jordison Metallican rumpalina Download-jättifestareilla

6.2.2024 10:32

6. kesäkuuta 2004 tapahtui nähtiin Englannissa jotain varsin ainutkertaista: Lars Ulrich joutui sairaalahoitoon ennen Metallican Download-keikkaa, ja raskaan rockin mammutti oli vaikean paikan edessä. Miten ilta voitaisiin hoitaa kunnialla? Ratkaisu löytyi apumiehistä: Metallican peräsimeen asettuivat vuoron perään Slayerin Dave Lombardo, Ulrichin rumputeknikko Flemming Larsen ja Slipknotin Joey Jordison.

Eipä siis ihme, että konsertti on muodostunut yhden sortin legendaksi raskaan rockin historiankirjoituksessa. Onhan aika kutkuttava tilanne, kun Metallican mittaluokan orkesteri saa tulitukea Lombardon ja Jordisonin kaltaisilta alansa supertähdiltä. Youtubesta on löytynyt tähän mennessä aika suttuisia tallenteita illan tapahtumista, mutta nyt on tarjolla sellaisia iloisia uutisia, että joku noheva Youtube-käyttäjä on ladannut tililleen oikein 4K-laadulla varustetun videotallenteen Joey Jordisonin esityksistä. Sehän kelpaa kyllä!

Katso video täältä. Mukana on kuvaa sellaisista ohjelmanumeroista kuin For Whom the Bell Tolls, Wherever I May Roam ja Enter Sandman. Lombardon erinomaisen Battery-tykityksen voi puolestaan tsekata täältä. Kovaa ajoa!

Lisää luettavaa