Nyt se on virallista: Queen-elokuvan työstö alkaa ensi viikolla, ohjaajana lupauksia herättävä nimi

Myös elokuvan nimi on selvillä.

Rami Malek Emmy-palkintogaalassa Microsoft Theaterissa Los Angelesissa 18.9.2016. Kuva: Getty Images

Vuosikausia kehittelyasteella ollut Queen/Freddie Mercury -elokuva on kuin onkin tulossa. Tieto vahvistetaan Queenin virallisilla kotisivuilla. Elokuvaa tähdittää Mr. Robot -sarjasta tuttu Rami Malek Freddie Mercurynä ja ohjauksesta vastaa Epäillyistä ja X-Men-sarjasta tuttu Bryan Singer. Elokuvan nimeksi ilmoitetaan samalla Bohemian Rhapsody.

Yhtye kirjoittaa Singerin olevan ”ohjaaja, jolla on poikkeuksellinen mielikuvitus ja tyylitaju”, kun taas Malek saa suitsutusta omistautumisestaan projektille. ”Hän elää ja hengittää Freddie Mercuryä jo nyt, mikä on todella hienoa”, Roger Taylor ja Brian May kommentoivat päätähteään sivustolle. Molemmat herrat toimivat myös elokuvan musiikillisina tuottajina.

Ketkä esittävät loppuyhtyettä, jää vielä salaisuudeksi, mutta tiedotuksia projektin etenemisestä ja näyttelijäkiinnityksistä lupaillaan runsain mitoin niin Queenin kotisivuilla kuin Facebookissakin. Elokuvan esituotannon kerrotaan alkavan jo ensi viikolla ja ensimmäiset kuvaukset starttaavat Lontoossa syyskuun puolivälissä. Tästä se siis nyt todellakin lähtee. Jäämme jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää.