Nyt se on sitten varmaa: Axl Rose on AC/DC:n uusi laulaja

17.4.2016 08:34

Vain hetki ennen Guns N’ Rosesin astumista lavalle Coachellassa, AC/DC vahvisti huhut Axl Rosen liittymisestä australialaisbändin keulille tiedotteessaan, kertoo Rolling Stone. ”AC/DC palaa Rock or Bust -maailmankiertueelle Axl Rose laulajanaan”, yhtye kirjoittaa ja vahvistaa samalla virallisesti Brian Johnsonin eron: ”AC/DC:n jäsenet haluavat kiittää Brian Johnsonia tämän panoksesta ja omistautumisesta yhtyeelle vuosien varrella. Toivomme hänelle parasta kuulo-ongelmiensa ja tulevaisuuden suhteen.”

Yhtye myöntää ettei tilanne ole ideaali, mutta velvollisuudet painavat: ”Niin paljon kuin haluaisimmekin päättää kiertueen kuten se alkoi, me ymmärrämme, kunnioitamme ja tuemme Brianin päätöstä lopettaa kiertue-elämä kuulonsa säästämiseksi. Olemme sitoutuneet täyttämään velvoitteemme kaikille niille, jotka ovat meitä näiden vuosien aikana tukeneet ja olemme onnekkaita, että Axl Rose on ystävällisesti tarjonnut apuaan tämän mahdollistamiseksi.”

Tiedotteessaan yhtye myös vahvistaa loppukiertueensa Euroopan päivämäärät, jotka voit tarkistaa tästä:

7.5 Lissabon, Portugali – Passeio Maritimo De Alges
10.5 Sevilla, Espanja – Estadio De La Cartuja
13.5 Marseille, Ranska – Stade Velodrome
16.5 Werchter, Belgia – Werchter Site
19.5 Wien, Itävalta – Erns-Happel Stadium
22.5 Praha, Tšekki – Letnany Airport
26.5 Hampuri, Saksa – Volksparkstadion
29.5 Bern, Sveitsi – Stade De Suisse
1.6 Leipzig, Saksa – Red Bull Arena
4.6 Lontoo, Englanti – The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
9.6 Manchester, Englanti – Etihad Stadium
12.6 Århus, Tanska – Ceres Park

Lopuksi orkesteri vielä mainitsee järjestävänsä Johnsonin terveysongelmien puhkeamisen vuoksi siirretyt 10 Yhdysvaltain konserttia Rosen kipparoimina myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Lisää luettavaa