Nyt tuli julki yksi korona-ajan kovimmista karanteenivideoista – asialla Faith No Moren, Mastodonin, Cypress Hillin ja muiden isojen bändien jäseniä

6.4.2021 08:40

Pandemia-aika on tuonut nähtäville lukemattomia huvittelumielessä tehtyjä cover-esityksiä – toiset kiinnostavia, toiset vähemmän. Nyt on tarjolla yksi erityisen onnistunut tulkinta, kun muun muassa Faith No Moren Billy Gould ja Mike Bordin, Mastodonin Bill Kelliher, Beastie Boysin riveissä pitään dj-hommia tehnyt Mix Master Mike, Cypress Hillin Sen Dog ja Sepulturan Derrick Green tykittävät läpi Public Enemyn She Watches Channel Zero -jyräksen. Kappalehan on siitä sopiva rockmuusikoille, että alkuperäisessäkin versiossa sämplätään runsaasti Slayerin Angel of Deathiä. Kuuntele alempaa.

Coverin äänittäneen ryhmän kasasi yhteen kanadalaisen Slaves on Dope -yhtyeen kaksikko Jason Rockman ja Kevin Jardine. Kaksikon The Kings of Quarantine -projekti on versioinut vaihtelevalla kokoonpanolla aiemmin Faith No Morea ja Jane’s Addictionia. Kuuntele nämä versiot ryhmän Youtube-kanavalta.

Lisää luettavaa